Albania u Cygana

Polskie amatorskie forum pseudo-polityczne

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2015-01-05 15:37:04

Trufel

Administrator

Punktów :   

Kraje nie tylko Europejskie

Które pañstwa uwielbiacie, a których nie cierpicie i dlaczego?

http://www.gify.net/data/media/858/flaga-polski-ruchomy-obrazek-0002.gif
Admin

#2 2015-01-05 15:43:40

Mateista

Moderator

SkÄ…d: Fed. Kapitalistyczna Cybertron
Punktów :   

Re: Kraje nie tylko Europejskie

Uwielbiam Paragwaj, poniewa¿ ma nie tylko rozs±dnych, centroprawicowych polityków (Wielebny Horacio Cartes z ANRu), ale tak¿e za sam± osobowo¶æ Paragwajczyków. Jest to naród po bardzo du¿ych przej¶ciach (podobnie jak Polska). Ale tak¿e jest to stolica i kraj najlepszej Yerby, ¿e tak to ujmê. Z "Paraguay" pochodz± najcudowniejsze i najbardziej pobudzaj±ce Mate. Prym tu wiedzie Indega i Colon. W ka¿dym razie. Wracam do tematu.

Natomiast nie przepadam za Niemacami... Oni s±... Dziwni. A nawet bardzo. Czêsto nieuprzejmi, a do tego uparci jak Francuzi.

La calabaza embaraza
Y en la barriga da pena
Que calabaza mas buena

#3 2015-01-05 17:28:00

Trufel

Administrator

Punktów :   

Ja je¶li mam byæ szczery to bardzo lubiê Litwê, Finlandiê, Kanadê, Czechy, S³owacjê oraz narody Po³udniowos³owiañskie. (Trochê d³ugo by wyja¶niaæ ) Lubiê tak¿e kraje Am. Po³udniowej (oprócz Kolumbii, brak przestrzegania praw cz³owieka) oraz niektóre pañstwa z zachodniej Europy. Nie lubiê natomiast Przede wszystkim krajów arabskich (poza dwoma wyj±tkami, powodu braku sympatii nie trzeba wyja¶niaæ),  wiêkszo¶ci Afrykañskich ze wzglêdów politycznych oraz niektórych pañstw azjatyckich. Irytuje mnie tak¿e chory fanatyzm wielu Wêgrów, Turków oraz Greków (mimo, ¿e do tych pañstw za bardzo nic nie mam, przynajmniej dwóch pierwszych).

http://www.gify.net/data/media/858/flaga-polski-ruchomy-obrazek-0002.gif
Admin

#4 2015-01-08 17:09:25

SonicMaster63

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Ja uwielbiam Polskê, Czechy, Ukrainê i S³owacjê ze wzglêdu na to ¿e oni szanuj± Polaków a nienawidzê Rosji (wiadomo dlaczego), krajów arabskich oprócz Maroko i Libanu (te¿ wiadomo) i krajów Europy Zachodniej (Za UE)

Ostatnio edytowany przez SonicMaster63 (2015-01-08 17:12:24)

Stopka forum

RSS